Fortune’s 20 Most Admired Companies

Το Πλαίσιο στη λίστα του περιοδικού Fortune με τις 20 πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες της Ελλάδας για το 2016, για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Οι καλύτερες εταιρίες επιλέγονται με γνώμονα τον κύκλο εργασιών (άνω των 50 εκατ. €), όπως επίσης τα εννέα κριτήρια του Fortune (Καινοτοµία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά Ποιότητα Διοίκησης, Οικονοµική Ευρωστία, Μακροπρόθεσµη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα).

Omnichannel Experience of the Year 2016 – e-Bizz Awards

Τα e-Bizz Αwards αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις πρωτοπόρες εταιρίες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς σε όλους τους τομείς του e-επιχειρείν. Συγκεκριμένα, η εταιρία Πλαίσιο πήρε το βραβείο Omnichannel Experience of the Year 2016, για την καινοτόμο δράση της, που συνδυάζει αρμονικά το ψηφιακό αλλά και το φυσικό κανάλι επικοινωνίας με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών της.

Diamonds of the Greek Economy 2016

Το Πλαίσιο αποτελεί ένα από τα Διαμάντια της ελληνικής οικονομίας για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Η διάκριση της εταιρίας προήλθε από την ικανότητα της να αναπτύσσεται μέσα στην κρίση, το σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό, την αξιοσημείωτη εξωστρέφεια και την προσφορά της στην εθνική οικονομία.

Τιμητική διάκριση στα Growth Awards

Η πρώτη βράβευση Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τη Eurobank & την Grant Thornton έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2016 και το Πλαίσιο απέσπασε τιμητική διάκριση!

Superbrands 2016 Κατηγορία Supermarkets - Malls

Η απονομή των Superbrands πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής. Εντάσσεται στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands και έχει σκοπό να αναδείξει τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σε 39 κλάδους της οικονομίας. Τα κορυφαία brands της Ελληνικής αγοράς ανά κλάδο επιλέχτηκαν μετά από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων και έπειτα από διενέργεια δημοσκόπησης της κοινής γνώμης.

Best Workplace 2017

Το Πλαίσιο μέσα στα Best Workplaces 2017! Η μεγαλύτερη επιτυχία μας, τα 1220 χαμόγελα των ανθρώπων μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και τιμή από το να σε αναδεικνύουν οι δικοί σου άνθρωποι.

ILME Βραβεία Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» | Project of the Year ΠΛΑΙΣΙΟ

Η απονομή των βραβείων «Μέγας Αλέξανδρος» από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) πραγματοποιήθηκε στις 27/04/2017 στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Εφοδιαστικής Αλυσίδας, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν τα ILME και η Projectyou, σε συνεργασία με το ΑΤΕΙ Πειραιά, με θέμα «ΤΑ LOGISTICS ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ».

Αιωνόβια Brands

Διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THE BUSINESS REVIEW και τη Μη Κυβερνητική Εταιρία ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ και ΣΕΛΠΕ στις 14/06/2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Maroussi Plaza. Το Πλαίσιο απέσπασε το BRONZE μετάλλιο για το εμπόριο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και ειδών Βιβλιοχαρτοπωλείου εδώ και 48 χρόνια.

Πρωταγωνιστές της ελληνικής οικονομίας | Κατηγορία Η/Υ – Υπολογιστές

Οι Άριστοι της πραγματικής οικονομίας αναδείχτηκαν στην επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2017. Εκεί, επιβραβεύτηκαν επιχειρήσεις που, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής, εξακολουθούν να αναπτύσσονται, να καταγράφουν θετικές επιδόσεις και να στηρίζουν την ελληνική οικονομία. Αναλυτικότερα, τιμήθηκαν οι Πρωταγωνιστές των Κλάδων, που αποτελούν τις κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, συνυπολογίζοντας τον κύκλο εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά του διαθέσιμα.

Diamonds of the Greek Economy

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, αποσπάσαμε την τιμητική διάκριση στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2017». Ανάμεσα σε περισσότερες από 300 εταιρίες και παρά το ρευστό οικονομικό περιβάλλον, το Πλαίσιο κατάφερε να ανακηρυχθεί ξανά μία από τις πιο δυναμικές και υγιέστερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο εκδοτικός οργανισμός New Times Publishing και πραγματοποιήθηκε στις 04/07, υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών και του ΕΟΤ.