Η ανάγκη μας να προσφέρουμε, γέννησε την πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε μία ομάδα εθελοντών. Με σύνθημα #plai_sou, θέλουμε και προσπαθούμε να χαρίσουμε χαμόγελα με όποιον τρόπο μπορούμε, από την παροχή σχολικών ειδών, μέχρι …την πραγματοποίηση μιας ευχής!

7.000 Σχολικές Τσάντες

Η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο PROLEPSIS και την συμμετοχή της εθελοντικής ομάδας #plai_sou του Πλαισίου έδρασε για 3η συνεχόμενη φορά μοιράζοντας 7.000 σχολικές τσάντες από 17-19 Σεπτεμβρίου σε δημοτικά και νηπιαγωγεία όλης της χώρας και με ειδικές δράσεις για τις πυροπληκτες περιοχές στο Μάτι.

Παιδικά Χωριά SOS

Την Κυριακή 25/06 η ομάδα #plai_sou σε συνεργασία με το Ναυτίλο, ξεκίνησε από την Ανάβυσσο μαζί με 45 παιδιά από τα Παιδικά χωριά SOS με τελικό προορισμό την παραλία Βρόσκοπος στην Τζιά.

Σκοπός ήταν να απασχοληθούν τα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό και το δημιουργικό παιχνίδι που οργάνωσε γι’ αυτά η ομάδα #plai_sou . Διασκέδασαν, έπαιξαν στην παραλία και κέρδισαν υπέροχα δώρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Race for the Cure 2018

Για 3η συνεχή χρονιά η ομάδα εθελοντών του ΠΛΑΙΣΙΟΥ #plai_sou, με ρεκόρ συμμετοχών (444 άτομα), συμμετείχε στον αγώνα των 5χλμ και στον περίπατο των 2 χλμ. στηρίζοντας το Greece Race for the Cure που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής».

Στόχος μας ήταν να ευαισθητοποιήσουμε τους ανθρώπους μας & να δηλώσουμε το παρόν στην τόσο οργανωμένη καμπάνια ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. #plaisio #almazois

Χριστούγεννα by Plaisio

Η εθελοντική ομάδα #plai_sou του ΠΛΑΙΣΙΟΥ βρέθηκε σε σχολεία της Μάνδρας, έπαιξε με τα παιδιά, στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και μοίρασε δώρα σε 230 μαθητές. Η δράση κορυφώθηκε σε κεντρικό σχολείο της Αθήνας όπου οι εθελοντές της ομάδας  μαζί με εκείνους του Ινστιτούτου PROLEPSIS στόλισαν την κεντρική αίθουσα του σχολείου και υποδέχτηκαν τους μικρούς φίλους τους με δώρα, γραφική ύλη και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τις πωλήσεις των Χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών, πραγματοποιήθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες σχολικές γιορτές σε μαθητές σχολείων της Μάνδρας και της Αττικής που το είχαν ανάγκη.

Πλαίσιο & Σχεδία

Τους πωλητές του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ, φιλοξένησε στα κεντρικά γραφεία της στη Μαγούλα, η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ τη Δευτέρα 27/3/2017 διοργανώνοντας ένα σεμινάριο  τόσο για να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, όσο και για να τους προτείνει χρήσιμες τεχνικές πώλησης.

Πλαίσιο & Ναυτίλος - Αποστολή

Με ορμητήριο Ανάβυσσο & Λαύριο και τελικό προορισμό τα νησιά της άγονης γραμμής, Αρκιοί & Αγαθονήσι η ομάδα εθελοντών του Πλαισίου #plai_sou συμμετείχε στην 21η αποστολή του Ναυτίλου με τίτλο “Σταγόνα Αγάπης” στο Αιγαίο, με σκοπό την προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού & γραφικής ύλης σε σχολεία, ιατρεία και λιμενικούς σταθμούς των 2 πανέμορφων νησιών μας.

Plaisio & Prolepsis

3.000 υγιεινά γεύματα μέσα από το Πρόγραμμα Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου PROLEPSIS για πάνω από 1.000 μαθητές που φοιτούν σε σχολεία ευπαθών περιοχών.

Race For The Cure 2017

Για άλλη μια χρονιά η ομάδα #plai_sou συμμετείχε στο 9ο Greece Race for the Cure® την Κυριακή 1/10. 431 εθελοντες, έτρέξαν και περπάτησαν, τιμώντας την επιμονή και την προσπάθεια όσων αγωνίζονται για τη ζωή  συνεισφέροντας στη συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστου.

Plaisio & ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΚΟ

Τον Δεκέμβριο του 2016 και σε συνεργασία με τη ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΜΚΟ, τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ Αθήνας και Θεσσαλονίκης φιλοξένησαν για λίγες μέρες 50 πωλητές του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ. Για την ενέργεια αυτή, το ΠΛΑΙΣΙΟ έδωσε 1€ για κάθε τεύχος που πουλήθηκε.

Plaisio & Make a Wish

Το Φεβρουάριο του 2017, το ΠΛΑΙΣΙΟ υιοθέτησε μερικώς την ευχή της μικρής Ελένης και σε συνεργασία με το Make A Wish Ελλάδος η μικρή Ελένη κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα: μοίρασε παιχνίδια σε φτωχά παιδιά της Αθήνας.

Το #plai_sou στη Τζια με τα Παιδικά Χωριά SOS

Την Κυριακή 25/06 η ομάδα #plai_sou σε συνεργασία με τον Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτού Σκάφους «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», ξεκίνησε από την Ανάβυσσο μαζί με 45 παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS με τελικό προορισμό την παραλία Βρόσκοπος στη Τζιά. 

Σκοπός ήταν να απασχοληθούν τα παιδιά μέσω του αθλητισμού δημιουργικών παιχνιδιών, οι νικητές των οποίων κέρδισαν έξυπνα Turbo-X gadgets και δώρα από το ΠΛΑΙΣΙΟ.